ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η τρελή πορεία του 19χρονου οδηγού κατέληξε μέχρι τα φώτα του Ορφανίδη – Δεν θα πιστεύετε με πόσο τον επιασαν να τρέχει!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η τρελή πορεία του 19χρονου οδηγού κατέληξε μέχρι τα φώτα του Ορφανίδη – Δεν θα πιστεύετε με πόσο τον επιασαν να τρέχει!

Έμειναν άναυδοι οι αστυνομικοί μόλις αντίκρισαν ότι ο οδηγός ήταν 19χρονος.

Υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 14μg αντί 9 που είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Συγκρούσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 04/03 στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας  - Λευκωσίας, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 203 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του προς Λευκωσία, προβαίνοντας σε επικίνδυνες αλλαγές πορείας. Αυτός ακολουθήθηκε από τα μέλη της τροχαίας και φτάνοντας στα Φώτα Τροχαίας Ορφανίδη στη λεωφόρο Τροόδους παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

 Σε κάποιο σημείο του δρόμου αυτός συγκρούστηκε πλάγια με περιπολικό όχημα και ακινητοποιήθηκε.

Από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 19χρονο ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που ακολούθησε, η ένδειξη ήταν 14μg αντί 9 που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

 Ο 19χρονος αναμένεται εντός της ημέρας, με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, να κατηγορηθεί γραπτώς για όλα τα αδικήματα που έχει διαπράξει.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

α

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top