ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιλλήκας: «Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Νίκο Αναστασιάδη»

Λιλλήκας: «Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Νίκο Αναστασιάδη»

Μόνο η δική του υποψηφιότητα μπορεί να κερδίζει τον Νίκο Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο αναφέρει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πολίτης» ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η απόφαση του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα είναι τελεσίδικη.

«Η υποψηφιότητά μου για την προεδρία της Δημοκρατίας, η οποία θα επικυρωθεί στη διευρυμένη συνεδρία της Ανώτατης Συγκλήτου, δεν είναι υπό την αίρεση καμίας άλλης απόφασης οποιουδήποτε κομματικού σχηματισμού», δηλώνει  ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών.

 Η Συμμαχία Πολιτών αποφασίζει την ερχόμενη Κυριακή 12/03 την υποψηφιότητά του, σε μια κίνηση του να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων στον ενδιάμεσο χώρο και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Λιλλήκας μεταξύ άλλων αναφέρει πως από τα στοιχεία μετρήσεων που έχει καταδεικνύουν τη σοβαρή προοπτική που έχει σε μια μάχη του ιδίου και του νυν Προέδρου Αναστασιάδη σε έναν πιθανό δεύτερο γύρο στις προεδρικές εκλογές. « Η δική μου υποψηφιότητα είναι η μόνη που μπορεί τη δεύτερη Κυριακή να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top