ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισαν τα όργανα στην ΕΔΕΚ! Mπηχτές μεταξύ της Εκ. Τύπου του κόμματος και Διομήδους – «Κρύβεται ο Σιζόπουλος…»

Άρχισαν τα όργανα στην ΕΔΕΚ! Mπηχτές μεταξύ της Εκ. Τύπου του κόμματος και Διομήδους – «Κρύβεται ο Σιζόπουλος…»

Σε προεκλογικούς ρυθμούς ενόψει εκλογικού συνεδρίου κινούνται στην ΕΔΕΚ και ήδη οι κόντρες και οι μπηχτές ανάμεσα στα δυο στρατόπεδα έχουν αρχίσει.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο συνυποψήφιος του κ. Σιζόπουλου για την ηγεσία του κόμματος, Διομήδης Διομήδους, επέκρινε τις θέσεις που εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναφορικά με το ΓΕΣΥ σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παραχώρησε στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΕΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης (9/3).

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μαρία Παναγιώτου με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στηλίτευσε την τοποθέτηση Διομήδους γράφοντας:

ΜΕ αφορμή την τοποθέτηση του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΔΕΚ στα θέματα του ΓεΣΥ, είναι θερμή μου παράκληση τα στελέχη του κόμματος να λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τις επίσημες θέσεις της ΕΔΕΚ πριν προβαίνουν σε δημόσιες τοποθετήσεις.

«Και αυτό γιατί με λύπη διαπιστώνω πως ο συναγωνιστής Diomides Diomidous είτε δεν έχει διαβάσει τις θέσεις της Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ για τα θέματα της υγείας είτε δεν τις γνωρίζει. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να τον παρακαλέσω να τις διαβάσει και να ανατρέξει σε αυτές αφού εδώ και μήνες είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ενώ ταυτόχρονα αποστέλλονται και στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Τα όσα ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ ανέφερε χθες στη δημοσιογραφική διάσκεψη περιλαμβάνονται αυτολεξεί στο σχετικό φυλλάδιο (βλ. φώτο) το οποίο κυκλοφόρησε το κόμμα πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το οποίο είχε εγκριθεί ομόφωνα από το πολίτικό γραφείο».

Ακολούθως ο κ. Διομήδους σήκωσε το γάντι απαντώντας στην κυρία Παναγιώτου ως εξής:

«Αντί ο κ. Σιζόπουλος να απαντήσει γιατί δεν συγκαλεί ΠΓ και ΚΕ για τα νομοσχέδια ΓεΣΥ και αυτονόμησης νοσοκομείων καταφεύγει στην παραπληροφόρηση. Υπάρχουν πολλές επιστολή/σημείωμα προς τον κ. Σιζόπουλο με την οποία καταγράφεται η αντίθεση μας στις προτάσεις του για ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, παραπομπή της εφαρμογής του ΓεΣΥ στις ελληνικές καλένδες κ.α. Κρύβεται ο κ. Σιζόπουλος αντί να απαντήσει.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο κ. Σιζόπουλος έλαβε ΕΚΓΡΙΣΗ για αλλαγή της πάγιας και διαχρονικής θέσης της ΕΔΕΚ από τα συλλογικά όργανα.

Όσον αφορά την πιο πάνω ανάρτηση, πραγματικά λυπάμαι. Αφήνω τα μέλη της ΕΔΕΚ να κρίνουν αν αυτή είναι σωστή και δεοντολογική συμπεριφορά έμμισθου προσωπικού προς ένα υποψήφιο Πρόεδρο και στέλεχος της ΕΔΕΚ για δεκαετίες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν μια ώρα προηγουμένως επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και δεν μου ανέφερε τίποτα. Προφανώς εκτελεί εντολές. Είναι με αυτό τον τρόπο που θέλει να γίνουν εκλογές ο κ. Σιζόπουλος; Με την εκμετάλλευση των μηχανισμών και του έμμισθου προσωπικού του κόμματος;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top