ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 32χρονη οδηγούσε «τύφλα» στο μεθύσι – Πενταπλάσιο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο!

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: 32χρονη οδηγούσε «τύφλα» στο μεθύσι – Πενταπλάσιο αλκοόλ από το επιτρεπόμενο!

32χρονη οδηγός οδηγούσε μεθυσμένη στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι.

Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο τα ξημερώματα της Κυριακής 12/3 στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 32χρονη.

Η 32χρονη οδηγούσε  το αυτοκίνητό της με ταχύτητα 79 χιλιόμετρα αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

Στην 32χρονη οδηγό έγινε προκαταρκτική και τελική εξέταση αλκοόλης, με ένδειξη 107μg αντί 22μg.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE