ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εκτός από τα σπίτια «καθάριζε» και τα συρτάρια – «Χειροπέδες» σε 47χρονη καθαρίστρια για κλοπές σε οικίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Εκτός από τα σπίτια «καθάριζε» και τα συρτάρια – «Χειροπέδες» σε 47χρονη καθαρίστρια για κλοπές σε οικίες

Γυναίκα από τη Ρουμανία συνελήφθη ως ύποπτη για υποθέσεις κλοπής από κατοικίες.

Γυναίκα από τη Ρουμανία 47 χρόνων συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 13/3 από την Αστυνομία ύστερα από καταγγελίες κατοίκων από Αραδίππου, Ορόκλινη και Λιβάδια για κλοπές από τις οικίες τους, όταν αυτή εργοδοτείτο ως καθαρίστρια. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία 32χρονος από την Αραδίππου κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 25/12/2016 – 12/3/2017 σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλάπηκαν από την οικία του στην Αραδίππου, τα χρηματικά ποσά των 200 ευρώ και 2 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία στις 25/12/2016 διαπίστωσαν με τη σύζυγο του ότι από την κατοικία τους έλειπε ένα μπλε ρούχινο τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και βρισκόταν στην κατοχή της 10χρονης κόρης του.

Περαιτέρω ο 32χρονος κατήγγειλε ότι τις 12/3/2017 η σύζυγος του διαπίστωσε ότι έλειπε το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ από τα συνολικά πέντε χιλιάδες που υπήρχαν κάτω από ρούχα στη ντουλάπα του υπνοδωματίου τους.
 
Ο παραπονούμενος ανέφερε ακόμα ότι δεν παρατήρησε οτιδήποτε στην οικία του που να υποδηλοί διάρρηξη και εξέφρασε υποψίες εναντίον 47χρονης από τη Ρουμανία κάτοικο στο συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα, την οποία εργοδοτούσαν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορες ημερομηνίες.
 
Στο σπίτι δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής ενώ δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης.
 
Εξάλλου στις 12 Μαρτίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από κάτοικο Ορόκλινης, ότι μετά από ενημέρωση που είχε αναφορικά με τις κλοπές στην οικία του, από τον 32χρονο από την Αραδίππου με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις,  διενήργησε έλεγχο στην κατοικία του από την οποία διαπίστωσε ότι έλειπαν ένα σετ χρυσά σκουλαρίκια και ένα χρυσό δακτυλίδι άγνωστης χρηματικής αξίας.
 
Ο παραπονούμενος ανέφερε ακόμα ότι δεν παρατήρησε στην οικία του οποιαδήποτε διάρρηξη και εξέφρασε υποψίες εναντίον της 47χρονης από τη Ρουμανία την οποία επίσης εργοδοτούσε ως καθαρίστρια περιστασιακά.
 
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η 47χρονη καθάρισε για τελευταία φορά την οικία του γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016, χωρίς ωστόσο να είναι παρών οποιοσδήποτε από τους ενοίκους της κατοικίας.
 
Στην κατοικία δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ούτε ασφαλιστική κάλυψη.
 
Επίσης το πρωί της Δευτέρας καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από γυναίκα κάτοικο Λιβαδιών ότι από την οικία της κλάπηκε ένας χρυσός σταυρός με άσπρο μαργαριτάρι, άγνωστης χρηματικής αξίας.
 
Η παραπονούμενη ανέφερε ότι περί το τέλος του 2016 είχε εργοδοτήσει ως καθαρίστρια στην οικία της την 47χρονη από τη Ρουμανία.
 
Με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία ερεύνησε την οικία της 47χρονης όπου εντοπίστηκαν δύο δακτυλίδια χρώματος χρυσού τα οποία και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Ωστόσο κανένας από τους παραπονούμενους δεν αναγνώρισε τα δακτυλίδια ως δικά τους.
 
Η 47χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top