ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε ιδιωτικά φροντιστήρια και … μάζεψαν τα πάντα! Καθηγητές οδηγήθηκαν στο τμήμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί «μπούκαραν» σε ιδιωτικά φροντιστήρια και … μάζεψαν τα πάντα! Καθηγητές οδηγήθηκαν στο τμήμα

Μέλη της Αστυνομίας (Ουλαμός Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού) στο πλαίσιο πάταξης του φαινομένου της παράνομης λειτουργίας ιδιωτικών φροντιστηρίων, διεξήγαγαν την Τετάρτη 15/3 στη Λεμεσό, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνες σε δύο υποστατικά.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τα δύο υποστατικά λειτουργούσαν ως παράνομα φροντιστήρια, χωρίς να έχουν προηγουμένως εξασφαλίσει τη σχετικά άδεια λειτουργίας.

Από τα δύο υποστατικά παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ πέντε πρόσωπα που φαίνεται να εργάζονταν στα υπό αναφορά υποστατικά, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν γραπτώς.

Οι Αστυνομικοί Σταθμοί Πολεμιδιών και Αγίου Ιωάννη συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE