ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά – Η πράξη υπαλλήλου που «ανάγκασε» μητέρα να κλάψει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά – Η πράξη υπαλλήλου που «ανάγκασε» μητέρα να κλάψει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα κακά μας σαν κοινωνία και σαν άνθρωποι αναφέρονται αρκετά συχνά, καλό είναι όμως, τα θετικά μας να τονίζονται κιόλας, ώστε να παραδειγματιστούμε όλοι από μερικούς ανθρώπους, που κρατούν ακόμα τα λάβαρα της καλοσύνης… ψηλά!

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στο Facebook, άντρας, είδε με τα μάτια του μια πράξη ανθρωπιάς από υπεύθυνη αρτοποιείου, προς μια μάνα.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας του περιστατικού, το πρωί της Δευτέρας 20/3, πήγε σε αρτοποιείο για να πάρει κάτι ώστε να γευματίσει στην εργασία του, την στιγμή που μια μάνα δύο παιδιών, μπήκε και πήρε δύο τυρόπιττες και γάλα για να πάρει στα παιδιά της.

Όταν η μητέρα των δύο παιδιών πήγε στο ταμείο, αντιλήφθηκε ότι δεν έφταναν τα χρήματά της, για να πάρει και τις τυρόπιτες και το γάλα, έτσι αποφάσισε να αφήσει πίσω τα αλμυρά και να πάρει μόνο το γάλα.

Η υπεύθυνη του αρτοποιείου όμως, είχε άλλη άποψη. Την πλησίασε και της είπε να πάρει ό, τι χρειάζεται και πως θα τα χρεωθεί η ίδια, αφού κατάλαβε ότι η μητέρα των παιδιών ήταν άνεργη και δεν είχε αρκετά λεφτά για να προσφέρει ούτε την τυρόπιτα στα παιδιά της.

Η πράξη της υπεύθυνης του αρτοποιείου, εξέπληξε ευχάριστα τον πελάτη που σχολίασε την πράξη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι κι εμείς προωθούμε και υιοθετούμε την πράξη της, ως μια πράξη ανθρωπιάς, αφού αυτές οι κινήσεις πλέον, ενώ είναι τόσο απλές, δεν είναι πλέον συνηθισμένες… δυστυχώς!  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top