ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το πόρισμα της έκθεσης του ψυχιάτρου για τον Θωμά – «Ακέραιη κριτική ικανότητα...» - Η δικαστής ρώτησε πού υπηρέτησε

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το πόρισμα της έκθεσης του ψυχιάτρου για τον Θωμά – «Ακέραιη κριτική ικανότητα...» - Η δικαστής ρώτησε πού υπηρέτησε

Παρουσιάζουμε το πόρισμα της ψυχιατρικής έκθεσης του κατηγορούμενου για το τριπλό φονικό της Λεμεσού (24/11/2015), Χρίστου Θωμά.

Η σύνοψη της έκθεσης του Δρ Λάμπρου Σαμαρτζή έχει ως ακολούθως: «Δεν παρουσιάζει στοιχεία ψυχωσικής διαταραχής, όπως παραισθήσεις, ψευδαισθήσεις, παρανοϊκή σκέψη. Χωρίς ιδιαίτερη διαταραχή του συναισθήματος, δεν διαπιστώθηκε κλινικά σημαντική ψυχική διαταραχή, έχει ακέραιη κριτική ικανότητα και νοημοσύνη, μέσα στα πλαίσια του φυσιολογικού».

Η δικαστής ρώτησε μεταξύ άλλων πού υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά, με την υπεράσπιση να απαντά ότι ο Θωμά ήταν καταδρομέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Καίει» τον Θωμά η έκθεση του ψυχιάτρου του κράτους – Πληροφορίες ThemaOnline

Ο 31χρονος Χρίστος Θωμά, κατηγορείται για την υπόθεση του τριπλού φονικού της 24ης Νοεμβριου 2015, με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή.  Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει καιρό πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς, για ξυλοδαρμό της από τον 31χρονο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top