ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΣΠ: Ακαριαίος ο θάνατος του Μιχάλη σύμφωνα με την νεκροψία – Το μυστήριο με το κράνος του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΣΠ: Ακαριαίος ο θάνατος του Μιχάλη σύμφωνα με την νεκροψία – Το μυστήριο με το κράνος του

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, επήλθε ακαριαία ο θάνατος του άτυχου μοτοσικλετιστή, Μιχάλη Ιακωβίδη, 29 ετών από τον Στρόβολο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει μετά την νενομισμένη νεκροτομή είναι πώς ο άτυχος Μιχάλης να έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, δεδομένου ότι έφερε κράνος ενδεδειγμένο τύπου.

Το εν λόγω ερώτημα είναι υπό διερεύνηση από τους εμπειρογνώμονες της Αστυνομίας και αποτελεί αντικείμενο του μηχανικού ελέγχου που θα διενεργηθεί άμεσα.

Ενδεχομένως, ρόλο για να προκληθεί η κρανιοεγκεφαλική κάκωση να έπαιξαν συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως για παράδειγμα η υπερβολική ταχύτητα ή ακόμη το κράνος που έφερε ο άτυχος Μιχάλης, να μην ήταν στερεωμένο ορθά. Ωστόσο, την δεδομένη στιγμή  τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλη μια οικογένεια έχει ντυθεί στα μαύρα αφού θα βρεθεί στην πιο δύσκολη θέση που μπορεί να έρθει ένας γονιός. Δηλαδή, να θάψει το παιδί του και μάλιστα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος μοτοσικλετιστής άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στην οδό Ανεξαρτησίας, στη νότια πλευρά του γηπέδου ΓΣΠ.

Πληροφορίες για την κηδεία του Μιχάλη θα δοθούν σε επόμενο ρεπορτάζ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΣΠ: Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος – 29χρονος από τη Δασούπολη - Τι μας είπαν για τον Μιχάλη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΣΠ: Εκσφενδονίστηκε στα 30 μέτρα ο 30άρης οδηγός της μοτοσικλέτας τύπου μότο-κρος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο στην περιοχή του ΓΣΠ – Νεκρός μοτοσικλετιστής - Άγνωστη η ταυτότητά του

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE