ΚΟΣΜΟΣ

Έκλεισαν οι σταθμοί της Αγίας Πετρούπολης – Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες - Μαρτυρίες για εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα σε βαγόνια - ΦΩΤΟ

Έκλεισαν οι σταθμοί της Αγίας Πετρούπολης –  Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες - Μαρτυρίες για εκρηκτικούς μηχανισμούς μέσα σε βαγόνια - ΦΩΤΟ

Όλοι οι σταθμοί του μετρό της Αγίας Πετρούπολης έκλεισαν μετά τις εκρήξεις που σημειωθήκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 03/04, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εννέα ασθενοφόρα.

Με βάση τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον 10 νεκρούς. 

Μάλιστα στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ανεβάζουν αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο, οι οποίες δείχνουν εικόνες καταστροφής και αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς με καρφιά που ήταν τοποθετημένοι μέσα σε βαγόνια και εξερράγησαν σε δύο ξεχωριστούς σταθμούς.

Μάλιστα από τα όσα μεταδίδονται, μάρτυρας δήλωσε πως «Όταν ακούστηκε η έκρηξη αρχίσαμε να τρέχουμε πανικόβλητοι. Υπήρχαν άνθρωποι ματωμένοι, σε άλλους καίγονταν τα μαλλιά τους».

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 10 ενώ οι τραυματίες αγγίζουν τους 55.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρόμος στην Ρωσία: Πληροφορίες για 2 εκρήξεις σε σταθμούς μετρό της Αγίας Πετρούπολης - Εκρηκτικός μηχανισμός γεμάτος με καρφιά -VIDEO

 

                    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top