ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΦΗΣ: Ο μάτρτυρας κατηγορίας κατά του Ηροδότου, έχει συγγένεια μαζί του! – Καταθέτει ο διευθυντής του Four Seasons, Χρίστος Μουσκής

ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΦΗΣ: Ο μάτρτυρας κατηγορίας κατά του Ηροδότου, έχει συγγένεια μαζί του!  – Καταθέτει ο διευθυντής του Four Seasons, Χρίστος Μουσκής

Άλλη μια απίστευτη συγκύρια έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της δίκης των γονέων της Έφης Ηροδότου, Ηρόδοτο και Νίτσα Ηροδότου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου, στην δικάσιμο της Τετάρτης 05/04 αναφέρθηκε και στην συγγένεια που έχει με την οικογένεια Ηροδότου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ ΕΦΗΣ: Μαρτυρία υπέρ της Στέλλας Παναγιώτου – «Μόνο εγώ μπορώ να έχω πρόσβαση στο σύστημα ωραρίων»

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Κυριάκου ανέφερε πως ο κατηγορούμενος Ηροδότου είναι αδελφός του νονού του. Πρόσθεσε πως οι σχέσεις μαζί του είναι ανύπαρκτες.

Θυμίζουμε πως η οικογένεια Ηροδότου είχε συγγενικές σχέσεις και με την μάρτυρα κατηγορίας Στέλλα Παναγιώτου, καθώς ήταν παντρεμένη με πρόσωπο που κατάγεται από την ίδια οικογένεια με αυτή των κατηγορούμενων.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τότε (2007) η οικογένεια επικαλείτο πως η Στέλλα πήγε για κατάθεση εκδικητικά.

Να αναφέρουμε πως στην επόμενη δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ο ανακριτής της υπόθεσης, καθώς ο Χρίστος Μουσκής, ένας εκ των μέτοχων του ξενοδοχείου Four Seasons.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top