Φορτωμένος με αμπελοπούλια ο συνταξιούχος Παραλιμνίτης – Κουράστηκαν να μετρούν οι Αστυνομικοί!

Φορτωμένος με αμπελοπούλια ο συνταξιούχος Παραλιμνίτης – Κουράστηκαν να μετρούν οι Αστυνομικοί!

Συνολικά 226 σκοτωμένα άγρια πτηνά και 79 ξόβεργα εντόπισε την Παρασκευή 07/04 η Αστυνομία σε οικία 66χρονου συνταξιούχου στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Παρασκευή 07/04 το πρωί μέλη του κλιμακίου πάταξης λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ ύστερα από πληροφορία από περιβαλλοντική ομάδα, ερεύνησαν την οικία 66χρονου συνταξιούχου στο Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην κατάψυξη του ψυγείου μέσα σε πλαστικά κουτιά 226 σκοτωμένα άγρια πτηνά χωρίς φτέρωμα, η θήρευση των οποίων απαγορεύεται.

Η Αστυνομία εντόπισε επίσης σε αποθήκη της οικίας 79 ξόβεργα τα οποία μαζί με τα σκοτωμένα άγρια πτηνά παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 66χρονος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.