ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γερανός μετακινεί εκσκαφέα πάνω από τα κεφάλια βρέφους και οδηγών – «Κανένα θέμα ασφάλειας», δηλώνει αρμόδιος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γερανός μετακινεί εκσκαφέα πάνω από τα κεφάλια βρέφους και οδηγών – «Κανένα θέμα ασφάλειας», δηλώνει αρμόδιος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λογικό θεώρησαν κάποιοι αρμόδιοι στην Λάρνακα να μετακινήσουν με γερανό ολόκληρο εκσκαφέα περνώντας τον πάνω από τα κεφάλια ανυποψίαστων πολιτών και οικογενειών, σε ξενοδοχείο που βρίσκεται υπό κατεδάφιση.

Ενδεικτικές του κινδύνου είναι οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας από το εν λόγω περιστατικό.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, την στιγμή που ο γερανός σηκώνει τον εκσκαφέα στον αέρα για να το κατεβάσει από το μισογκρεμισμένο ξενοδοχείο «Κίτιον» στο έδαφος, οι δρόμοι από κάτω σφύζουν από ζωή με αυτοκίνητα να διέρχονται κανονικά χωρίς να έχει αποκλειστεί ο δρόμος ή να έχουν ληφθεί κάποια μέτρα ασφαλείας για το κοινό.

Μάλιστα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον γερανό, μια οικογένεια διασταυρώνει τον δρόμο έχοντας μαζί τους το μωράκι τους μέσα βρεφική άμαξα αγνοώντας φυσικά τι υπάρχει σχεδόν πάνω από τα κεφάλια τους.

Φαίνεται πως μερικοί είτε υποτιμούν είτε αγνοούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την δημόσια ασφάλεια επιδιδόμενοι σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από μερικά χρόνια στην Λάρνακα κατάρρευσε ολόκληρος γερανός με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε θύματα. 

«Κανένα θέμα ασφάλειας»

Για το εν λόγω περιστατικό επικοινώνησε με το ThemaOnline αρμόδιο άτομο το οποίο σχετίζεται με τις εργασίες στον συγκεκριμένο χώρο και μας ανέφερε ότι πριν γίνουν τα έργα λήφθηκαν όλες οι απαραίτητες άδειες και ειδοποιήθηκαν εγκαίρως η Αστυνομία και οι τοπικές αρχές.

Πρόσθεσε ότι όλα έγιναν με ασφάλεια και υπήρξε και επίβλεψη από την Αστυνομία. Ανέφερε ακόμη ότι το βάρος του συγκεκριμένου εκσκαφέα είναι 2,400 κιλά και ο γερανός μπορεί να σηκώσει πολλαπλάσιο βάρος.

«Δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφαλείας», τόνισε το ίδιο άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Γκρεμίζει ιστορικό ξενοδοχείο ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ομάδας – Ετοιμάζει στολίδι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top