LIFESTYLE

Ενοχλημένος με τα σχόλια για την εμφάνισή του! «Θέλω να χάσω κιλά, αλλά για....»

Ενοχλημένος με τα σχόλια για την εμφάνισή του! «Θέλω να χάσω κιλά, αλλά για....»

«Ήμουν έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Το περίμενα» δηλώνει με πίκρα ο Κύπριος νικητής του Voice μετά τις κακεντρέχειες που ειπώθηκαν για την εικόνα του...

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο νικητής του The Voice, Γιάννης Μαργάρης, που απάντησε μεταξύ άλλων και για τα σχόλια που έγιναν για τα κιλά του.

Σε ενόχλησαν τα σχόλια για τα κιλά και την εμφάνισή σου;

Ήμουν έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Το περίμενα. Με πείραξε πολύ, όμως, γιατί με αφορά η άποψη του κόσμου. Πικράθηκα γι’ αυτά τα σχόλια. Αλλά, πλέον, θα θωρακίσω τον εαυτό μου και δεν θα διαβάζω αυτά τα σχόλια.

Στο σχολείο τα παιδιά σού έκαναν άσχημα σχόλια;

Όχι, όχι. Δεν τους αφορούσε η εμφάνισή μου, ούτε μπορώ να πω ότι δέχτηκα bullying. Με έβλεπαν με συμπάθεια. Ίσως, γιατί είχα πολλές παρέες και ήμουν δημοφιλής. 

Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να αλλάξεις την εικόνα σου;

Όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε δίαιτα έχω κάνει. Θέλω να χάσω κιλά, αλλά για μένα. Όχι, επειδή κάποιοι κάνουν άσχημα σχόλια και θέλω να σταματήσουν. Μόνο για μένα θα το κάνω! Δεν θα με πιέσει κανείς. Άλλωστε, και οι δικοί μου ποτέ δεν με πίεσαν. Δεν με ζόρισαν. Στα 17 μου έβαψα τα μαλλιά μου μπλε. Ξέρεις τι είναι σε ένα χωριό της Κύπρου να βάψει ένα παιδί τα μαλλιά του μπλε; Επανάσταση! Οι δικοί μου αντέδρασαν, αλλά μετά το συνήθισαν. Τώρα πια, αν κάνει το ίδιο ένα άλλο παιδάκι δεν θα του πουν κάτι. Όλοι θυμούνται ότι ο Γιάννης Μαργάρης έβαψε μπλε τα μαλλιά του (γελάει).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top