Δάκρυα συγκίνησης προκάλεσε το μήνυμα της οικογένειας για την απώλεια του Μιχαλάκη – «Γλυκιέ μας άγγελε, πάνε κιόλας…»

Δάκρυα συγκίνησης προκάλεσε το μήνυμα της οικογένειας για την απώλεια του Μιχαλάκη – «Γλυκιέ μας άγγελε, πάνε κιόλας…»

Με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα, η οικογένεια του Μιχαλάκη Αλεξάνδρου από την Πάφο κάλεσε όσους τιμούν την μνήμη του «αγγέλου» τους που έφυγε νωρίς, να παραστούν στο 2ο ετήσιο μνημόσυνο του, την Κυριακή (23/4) στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου.

Τα λόγια ψυχής και πόνου για την τόσο πρόωρη απώλεια γράφουν:

«Γλυκιέ μας άγγελε, πάνε κιόλας δυο χρόνια που δεν σε έχουμε δει. Να νιώσουμε την παρουσία σου. Να ακούσουμε τη φωνή σου. Είθε ο Πανάγαθος να μας χαρίσει σε μια άλλη ζωή ευτυχισμένες στιγμές μαζί» .

Ο Μιχαλάκης Αλεξάνδρου έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2015 μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο ίδιος έδωσε τον δικό του αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια συγκινώντας και κινητοποιώντας ολόκληρη την Πάφο.

Όπως σημείωνε δημοσίευμα της εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τον Μάιο του 2015, ο Μιχαλάκης είχε χάσει σε ηλικία μόλις τριών ετών το δεξί του χέρι μετά από ατύχημα στο κρεοπωλείο του παππού του.

Δεν τα έβαλε όμως ποτέ κάτω, ούτε τότε, ούτε στα 21 του όταν διαγνώστηκε καρκίνο. Έδωσε ξανά την μάχη του και έφυγε λεβέντης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE