Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης εξηγεί το λόγο που όλα του τα ρούχα είχαν αστέρια – Θα σας ξαφνιάσει η απάντησή του!

Survivor: Ο Πάνος Αργιανίδης εξηγεί το λόγο που όλα του τα ρούχα είχαν αστέρια – Θα σας ξαφνιάσει η απάντησή του!

Τα «αστέρια» του Πάνου Αργιανίδη, τα οποία κοσμούσαν τη μπλούζα του, ήταν θέμα σχολιασμού από πολλούς φανς του Survivor.

Η επιλογή τους, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου τυχαία, όπως αποκαλύπτει ο πρώην παίκτης των «Μαχητών».

«Ειδικά στην αρχή του Survivor, το 90% των συνεντεύξεων στα επεισόδια ήταν δικές μου. Προς τα έξω έβγαινα ένας κακός άνθρωπος, ξερόλας και παρεμβατικός σε όλα. Ήθελα, όμως, να προκαλέσω την αρνητική δημοσιότητα και θα σου πω το γιατί: Σε όλα τα Survivor που έχω παρακολουθήσει, οι χαρακτήρες που παραμένουν και έχουν ενδιαφέρον είναι ή οι πολύ κακοί ή οι πολύ καλοί, αλλά και οι ξεχωριστοί», δήλωσε στο People.

«Ακόμα και τα ρούχα που φορούσα τα είχα παραγγείλει ειδικά για το Survivor. Ήθελα να διαφέρω. Ήξερα πως δεν έχω μια ωραία εμφάνιση, γι’ αυτό και έπρεπε να ξεχωρίσω γρήγορα σαν εικόνα, και τα κατάφερα», κατέληξε ο Πάνος Αργιανίδης.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE