Ο γάμος δύο γυναικών στην Κρήτη... κάνει τον γύρο του Facebook! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Ο γάμος δύο γυναικών στην Κρήτη... κάνει τον γύρο του Facebook! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Ερωτεύτηκαν και θέλησαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και γι’ αυτό επέλεξαν για το γάμο τους την Κρήτη.

 Ο λόγος για δύο Βρετανίδες, οι οποίες το περασμένο Σάββατο 29/4, νυμφεύτηκαν στην παραλία του Μάλεμε του δήμου Πλατανιά.

Η Μεγκ και η Χάνα, από την πόλη Σουίντον κοντά στο Μπρίστολ, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους στη χώρα μας, καθώς εντυπωσιάστηκαν από το Μάλεμε, το οποίο επισκέφθηκαν  πρώτη φορά πέρυσι στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι φωτογραφίες από το γάμο τους… κάνουν δε, τον γύρο του Facebook!

Η Μεγκ και η Χάνα διατηρούσαν φιλική σχέση εδώ και οκτώ χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο είναι ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της τελετής, το ζευγάρι αλλά και οι γονείς των κοριτσιών δεν έκρυβαν τη συγκίνησή τους. Την επόμενη μέρα του γάμου, η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο που μένουν στο Μάλεμε, γύρω από τον χώρο της πισίνας! Οι κοπέλες υποσχέθηκαν να έρχονται κάθε χρόνο στο Μάλεμε και να γιορτάζουν την επέτειό τους.

Από plataniasnews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE