Επιβάτες έσπασαν χέρια και πλευρά από αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot

Επιβάτες έσπασαν χέρια και πλευρά από αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα με προορισμό την Μπανγκόνγκ, καθώς αντιμετώπισαν ισχυρές αναταράξεις σε ύψος 30.000 ποδών, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να τραυματιστούν σοβαρά.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μία ώρα πριν φτάσει στον προορισμό του, το αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος, με αποτέλεσμα οι αναταράξεις να είναι αρκετά έντονες.

Οι επιβάτες ήταν απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο και ακόμα και όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη εκτοξεύθηκαν από τα καθίσματά τους.

Σύμφωνα με την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ταϋλάνδη 19 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, χέρια, πόδια, ενώ δύο από αυτούς υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Μωρά επίσης βρέθηκαν στο διάδρομο, αρκετοί εξαιτίας των χτυπημάτων έχασαν τις αισθήσεις τους, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν μάταια να τους ηρεμήσουν. 

*φώτο αρχείου

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE