ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτούς ψάχνουν για τα επεισόδια στο Τσίρειο - Έδωσε τις φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτούς ψάχνουν για τα επεισόδια στο Τσίρειο - Έδωσε τις φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα η Αστυνομία

Αναζητούνται πρόσωπα για υπόθεση οχλαγωγίας.

Η Αστυνομία αναζητεί τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας σε αγωνιστικό χώρο, καθώς και άλλα αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 30/4/2017, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό.    


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (25-805057) ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460 ή ανώνυμα μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.    

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE