Απάντησε με στρατιωτικό εμβατήριο γενιτσάρων το Barbaros - Δέχτηκε προειδοποίηση απο την Κυπριακή Δημοκρατία - VIDEO

Απάντησε με στρατιωτικό εμβατήριο γενιτσάρων το Barbaros - Δέχτηκε προειδοποίηση απο την Κυπριακή Δημοκρατία - VIDEO

Με το «στρατιωτικό εμβατήριο των γενιτσάρων» απάντησε το Μπάρμπαρος στην προειδοποίηση με ασύρματο της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι παραβίαζε τα χωρικά ύδατα, όπως αναφέρουν πηγές του τουρκικού Υπουργείου Ενέργειας σύμφωνα με πληροφορίες του Ανατολού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Μπάρμπαρος το οποίο ξεκίνησε έρευνες στη Μεσόγειο στις 21 Απριλίου δέχτηκε προειδοποίηση από τον ασύρματο που έλεγε: “Αποδεχτείτε ότι βρίσκεστε στα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

Ως απάντηση το πλήρωμα που πλοίου έβαλε από τον ασύρματο το ‘στρατιωτικό ύμνο’ για να τον ακούσουν οι αρμόδιοι της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE