ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκτός κινδύνου ο 18χρονος μοτοσικλετιστής

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκτός κινδύνου ο 18χρονος μοτοσικλετιστής

Στο Γ.Ν. Λευκωσίας είχε μεταφερθεί ο 18χρονος μοτοσικλετιστής, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην Εντατική ο 18χρονος μοτοσικλετιστής - Τα λάθη του που οδήγησαν στον πολύ σοβαρό τραυματισμό του

Θυμίζουμε ότι, ο 18χρονος  λίγο μετά τις 16:30, ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο του στην οδό Αριστοτέλη Βαλαωρίτη με δυτική κατεύθυνση, παρέλειψε να σταματήσει στο αλτ με αποτέλεσμα μπαίνοντας στην Πέτρου Τσίρου να συγκρουστεί με βαν όχημα που οδηγούσε 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από τη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι, ο 18χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο μοτοσικλετιστής, αφού αρχικά διακομίστηκε στην εντατική του Γ.Ν. Λεμεσού, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λευκωσίας.

Νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 18χρονου, κάνουν λόγο ναι μεν για κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top