ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη 51χρονου- Με το που είδε Αστυνομία κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει – Τι είχε μαζί του και φοβήθηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη 51χρονου- Με το που είδε Αστυνομία κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει – Τι είχε μαζί του και φοβήθηκε

Ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 624 γραμμαρίων, εντόπισε το απόγευμα της Τρίτης 9/5 η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 51 και 36 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30μ.μ., μέλη του Ουλαμού Προλήψεως Οδικών Δυστυχημάτων Αυδήμου, που διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 51χρονος κάτοικος Λεμεσού, έχοντας ως συνοδηγό 36χρονο, επίσης κάτοικο Λεμεσού.

Μόλις το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, ο 36χρονος, άρπαξε κάτω από την θέση του συνοδηγού, ένα φάκελο και τράπηκε σε φυγή τρέχοντας. Αστυνομικός τον ακολούθησε, χωρίς ωστόσο να γίνει κατορθωτή η ανακοπή του. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, ο 36χρονος εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, χωρίς να έχει στην κατοχή του, τον φάκελο που κρατούσε.

Στο μεταξύ, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, στην παρουσία του 51χρονου οδηγού, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 36χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους 3 γραμμαρίων περίπου και ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 51χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους 121 γραμμαρίων περίπου.

Εντοπίστηκε ακόμα και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Εναντίον των δύο προσώπων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top