Ο Κύπριος επιχειρηματίας που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στο Master Chef! Στοχεύει στην νίκη – VIDEO

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στο Master Chef! Στοχεύει στην νίκη – VIDEO

Μακρύς και δύσκολος ήταν ο δρόμος μέχρι την τελική 20άδα του Master Chef. Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν με τα πιάτα που έφτιαξαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισε και ένας νεαρός επιχειρηματίας από τη Λεμεσό, ο Παναγιώτης Δημητρίου. Ο Παναγιώτης ο οποίος όπως ανέφερε στους κριτές είναι ιδιοκτήτης δύο εστιατορίων ήταν ένας από τους λίγους συμπατριώτες μας που είδαμε μέσα από τη συχνότητα του MegaOne (σε συνεργασία με το Star) και απέσπασε πολύ καλά σχόλια.

Μάλιστα ο Κύπριος επιχειρηματίας κατάφερε να περάσει με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες και κέρδισε με το σπαθί του την είσοδο στην τελική 20αδα η οποία θα διαγωνίζεται πλέον καθημερινά με στόχο να αναδειχτεί στο τέλος ο νέος Έλληνας Master Chef.

Μετά λοιπόν την επιτυχημένη παρουσία του Αντρέα Καβάζη άλλος ένας Κύπριος βάζει ψηλά τον πήχη και δηλώνει ότι θέλει την νίκη ώστε να μπει και στις κουζίνες των δύο εστιατορίων του και να αρχίσει να μαγειρεύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE