ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπρου Μιχαηλίδη ως υπαρχηγός – «Κανείς δεν περίμενε...»

Οι πρώτες δηλώσεις του Κύπρου Μιχαηλίδη ως υπαρχηγός –  «Κανείς δεν περίμενε...»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νυν υπαρχηγό της Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη είχε η ιστοσελίδας μας, ΤοThemaOnline, μετά από την παύση του Ανδρέα Κυριακού από τον Προέδρο της Δημοκρατίας και την απόφαση να αναλάβει καθήκοντα ο κ. Μιχαηλίδης.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο κ. Μιχαηλίδης κληθείς να τοποθετηθεί για το νέο του πόστο στην ηγεσία της Αστυνομίας, μας ανέφερε πως αντιλαμβάνεται ότι το βάρος που αναλαμβάνει είναι μεγάλο. 

Σε μια σύντομη δήλωση του μας επισημαίνει μερικά από τα καθήκοντα που έχει ο υπαρχηγός της Αστυνομίας τονίζοντας πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την νέα πρόκληση και να κάνει την καλύτερη δουλεία.

«Είναι μεγάλο το βάρος της ευθύνης, και ειδικά κάτω από τις συνθήκες που έγινε η αποχώρηση του προηγούμενου υπαρχηγού. Οι ευθύνες είναι τεράστιες, τα προβλήματα επίσης στην Αστυνομία είναι πολλά. Λόγω της θέσεως του, ο υπαρχηγός έχει πολλά πράγματά να χειριστεί, όπως οι επανεξετάσεις, επαναξιολογήσεις και οι προαγωγές. Επίσης προεδρεύει πολλών επίτροπων της δύναμης. Είναι ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο πόστο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλεία γιατί η κοινωνία αναμένει αρκετά από εμάς» συμπληρωσε. 

Σε ερώτηση μας αν είναι κάτι που ανέμενε, ο κ. Μιχαηλίδης μας ανέφερε πως κανείς δεν περίμενε να υπάρχει αυτή η εξέλιξη με τον υπαρχηγό, το πόρισμα και την κατάληξη που είχε.

Να σημειώσουμε πως την Τρίτη 16/05 αναμένεται η ορκωμοσία του κ. Μιχαηλίδη.

   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top