Συρία: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι 19 πολίτες στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ

Συρία: Τζιχαντιστές εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι 19 πολίτες στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ

Συνεχίζονται οι βιαιότητές στη Συρία από τους Τζιχαντιστές.

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 19 πολίτες, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, σε ένα  χωριό στην επαρχία της Συρίας Ντέιρ αλ Ζορ στα ανατολικά, η οποία βρίσκεται υπό  τον έλεγχο των δυνάμεων που μάχονται εναντίον των τζιχαντιστών, ανακοίνωσε  σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 «Μαχητές του ΙΚ εισέβαλαν στο χωριό Τζαζράτ αλ-Μπουσάμ το βράδυ της Παρασκευής,  συγκέντρωσαν 19 πολίτες, ανάμεσά τους δύο γυναίκες και δύο παιδιά, και τους  εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στα πτώματά  τους», δήλωσε στο AFP ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.