Πρώην παίκτης Survivor: «Ο Αγγελόπουλος έχει φύγει για τελικό… η καψούρα μου είναι ο Μάριος» VIDEO
25.05.2017 - 09:31
Δεν περιμέναμε να τοποθετηθεί τόσο ανοικτά...
Ο Γουίλι Καλβουρτζής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα Καλά” και μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Μάριο Ιωαννίδη και γενικά για το Survivor.
«Δεν περίμενα τέτοιο χαμό με το Survivor, νόμιζα ότι θα έχει “ξεφουσκώσει” η δημοσιότητα μέχρι τώρα. Μου άρεσε που είδα τους παίκτες σαν μια ομάδα γιατί γενικά υπήρχαν προστριβές. Μετά από αυτό που είδα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έκανε τον σταυρό του και συμπεριφέρθηκε έτσι στο παιχνίδι με την Τουρκία, τον πέταξε στα ύψη αυτό. Νομίζω ότι έχει φύγει για τελικό εδώ και καιρό, απλά τώρα το επιβεβαίωσε. Εγώ, όμως, είμαι με τον Μάριο, είναι η καψούρα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γουίλι.
Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.