Γιουχάισαν τον Νικόλα Παπαδόπουλο στο Gay Pride – Η απάντηση του στα κοινωνικά δίκτυα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιουχάισαν τον Νικόλα Παπαδόπουλο στο Gay Pride – Η απάντηση του στα κοινωνικά δίκτυα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γιουχάισαν τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ και υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλο στην πορεία περηφάνιας των ΛΟΑΤ που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Κυριακή (28/5).

Ο ίδιος γνωστοποίησε δημόσια το γεγονός με μια ανάρτηση στο facebook γράφοντας:

«Όταν συμμετέχεις σε μία εκδήλωση υπέρ της διαφορετικότητας, θεωρώ πως δεν πρέπει να γιουχαϊζεις εκείνους με τους οποίους διαφωνείς στο Κυπριακό.

Κάτι τέτοιο δείχνει απουσία σεβασμού προς την αντίθετη άποψη και απέχθεια στο δημοκρατικό διάλογο. Αυτές είναι πράξεις μίσους και προκατάληψης και δεν έχουν χώρο σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Συγχαρητήρια στους ΛΟΑΤ για τη διοργάνωση μιας ακόμη εξαιρετικής Πορείας Cyprus Pride η οποία πραγματικά μας κάνει υπερήφανους για τα επιτεύγματα των ΛΟΑΤ υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Δείτε την ανάρτηση και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Η πάροδος του χρόνου συνιστά έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, καθώς δημιουργεί νέα τετελεσμένα και «κανονικοποιεί» παράνομες καταστάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE