ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγοί έκλεισαν τον δρόμο με το «έτσι θέλω» - Η αντίδραση αστυνομικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγοί έκλεισαν τον δρόμο με το «έτσι θέλω» - Η αντίδραση αστυνομικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύο οδηγοί, αποφάσισαν πως έπρεπε να υποστούν δυσκολίες οι χρήστες του δρόμου…

Συγκεκριμένα, δύο οδηγοί, στάθμευσαν τα οχήματά τους στον ποδηλατόδρομο/πεζόδρομο στην περιοχή Περβόλια στην Λάρνακα, σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε γνωστή σελίδα καταγγελιών στο Facebook.

Ο τρόπος που επέλεξαν οι κάτοχοι των οχημάτων να σταθμεύσουν, παρεμπόδιζε την εύκολη κίνηση ποδηλατών η πεζών στην περιοχή.  

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο πολίτης που κατάγγειλε το περιστατικό, από την σκηνή πέρασε και περιπολικό της Αστυνομίας (βλ. αριστερά της φωτογραφίας), οι οποίοι όμως, όπως ισχυρίζεται, δεν έπραξαν το παραμικρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE