ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Απαγορευμένα φαρμάκα εντόπισε η Αστυνομία σε υποστατικά προπονητών αλόγων

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Απαγορευμένα φαρμάκα εντόπισε η Αστυνομία σε υποστατικά προπονητών αλόγων

Απαγορευμένα φιαλίδια φαρμάκου εντοπιστήκαν σε δυο υποστατικά προπονητών αλόγων κατά την διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Αστυνομίας που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης 31/05 στον Ιππόδρομο.

Στην συντονισμένη επιχείρηση  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/05 από  την Αστυνομία στον Ιππόδρομο Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, έλαβαν μέρος μέλη του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας,  της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα αφού διαπιστώθηκε ότι αυτά διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή και εργοδότηση.

Το πιο πάνω πρόσωπο, καθώς και ο εργοδότης του (προπονητής αλόγων) οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου για τα περαιτέρω.

 Επίσης, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 25 συγκροτήματα/σταύλους στον Ιππόδρομο, εντοπίστηκαν σε ένα υποστατικό προπονητή αλόγων, έξι σφραγισμένα φιαλίδια φαρμάκου, τα οποία σύμφωνα με λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, είναι απαγορευμένη η προέλευσή τους. Επίσης, σε υποστατικό άλλου προπονητή αλόγων, εντοπίστηκε ένα σφραγισμένο φιαλίδιο φαρμάκου το οποίο επίσης είναι απαγορευμένης προέλευσης.

 Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν και παραλήφθηκαν από την Αστυνομία για εξετάσεις, ενώ στο Σταθμό κλήθηκαν και οι πιο πάνω προπονητές αλόγων για τα περαιτέρω.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας – Έξι συλλήψεις στον Άγιο Δομέτιο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top