Το πιο χοντρό παιδί στον κόσμο έχασε 30 κιλά!

Το πιο χοντρό παιδί στον κόσμο έχασε 30 κιλά!

Ο 11χρονος Άρια Περμάνα από την Ινδονησία είχε τον θλιβερό τίτλο του παχύτερου παιδιού στον κόσμο καθώς στα 11 του χρόνια ζύγιζε όσο πολλοί συνομήλικοί του μαζί: 192 κιλά!

Η ζωή του αγοριού, που γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος αλλά λίγο αργότερα δεν σταματούσε να συσσωρεύει κιλά, είχε γίνει βασανιστήριο καθώς μετά βίας περπατούσε και είχε αναγκαστεί να σταματήσει το σχολείο.

Οι γονείς ήξεραν πια πως αν δεν γινόταν κάτι δραστικό, ο γιος τους θα πέθαινε από το πολύ φαγητό και το μεγάλο βάρος του.

Έναν μήνα μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε- είναι το νεαρότερο άτομο στον κόσμο που υποβάλλεται στην επέμβαση αυτή- έχει ήδη χάσει 31 κιλά, όπως γράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σχεδόν το ένα έκτο του βάρους του.

Μετά την αφαίρεση μεγάλου μέρους του στομαχιού του, χειρουργικά, οι γιατροί που τον παρακολουθούν περιμένουν να χάσει άλλα 100 κιλά σε διάστημα 12 μηνών.

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE