VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω 04:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής 02/06 στον παλιό δρόμο Λεμεσού- Λευκωσίας στο ύψος της Μονής – Πεντακώμου.
Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφάς, ανέφερε πως «η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν βιαιότατη».
Το όχημα που οδηγούσε ο Βούλγαρος με κατεύθυνση την ανατολή συγκρούστηκε μετωπικά με τον διπλακάμπινο όχημα που ερχόταν από την απέναντι λωρίδα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τον όχημα να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ το διπλοκάμπινο αυτοκίνητου του Ελληνοκύπριου οδηγού αναποδογύρισε και βγήκε εκτός δρόμου.
Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο Βούλγαρος οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο Ελληνοκύπριος οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Να σημειώσουμε πως η Τροχαία Λεμεσού αναζητεί μαρτυρία έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου.

Άξιο αναφοράς είναι πως από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαφαίνεται πως ένα από δυο οχήματα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




