«Δεν είχε πολιτικά κίνητρα το άτομο που τραυμάτισε πυροβολώντας αρκετούς ανθρώπους στο Μόναχο»

«Δεν είχε πολιτικά κίνητρα το άτομο που τραυμάτισε πυροβολώντας αρκετούς ανθρώπους στο Μόναχο»

Το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους σήμερα το πρωί σε έναν σταθμό τραίνων κοντά στο Μόναχο δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε υποκινούμενος από προσωπικούς λόγους. Δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα", δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ο Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης χρησιμοποίησε το όπλο ενός αστυνομικού και προσπάθησε να σπρώξει έναν άλλο στις ράγες του τραίνου την ώρα που έφτανε ένας συρμός στον σταθμό.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE