«Δεν είχε πολιτικά κίνητρα το άτομο που τραυμάτισε πυροβολώντας αρκετούς ανθρώπους στο Μόναχο»

«Δεν είχε πολιτικά κίνητρα το άτομο που τραυμάτισε πυροβολώντας αρκετούς ανθρώπους στο Μόναχο»

Το άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους σήμερα το πρωί σε έναν σταθμό τραίνων κοντά στο Μόναχο δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε υποκινούμενος από προσωπικούς λόγους. Δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα", δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ο Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης χρησιμοποίησε το όπλο ενός αστυνομικού και προσπάθησε να σπρώξει έναν άλλο στις ράγες του τραίνου την ώρα που έφτανε ένας συρμός στον σταθμό.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες

Φωτιά Λεμεσός: Τη Δευτέρα στο Προεδρικό οι Αμερικάνοι εμπειρογνώμονες

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, με την ομάδα των Αμερικανών εμπειρογνωμόνων για τα θέματα των πυρκαγιών, στο Προεδρικό Μέγαρο.