ΚΟΣΜΟΣ

Το Μάντσεστερ χρήζει την Αριάνα Γκράντε επίτιμη δημότη της πόλης

Το Μάντσεστερ χρήζει την Αριάνα Γκράντε επίτιμη δημότη της πόλης

Μετά την συναυλία που οργάνωσε προκειμένου να μαζέψει λεφτά για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μάντσεστερ, η Αριάνα Γκράντε αναμένεται να λάβει την τιμή να γίνει και επισήμως δημότης του Μάντσεστερ.

Οι άνθρωποι του Μάντσεστερ εκτιμούν τις προσπάθειες που κατέθεσε η 23χρονη ώστε να οργανώσει την φιλανθρωπική συναυλία One Love στο γήπεδο Emirates Old Trafford, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα η δικιά της προγραμματισμένη συναυλία δέχτηκε ολέθριο τρομοκρατικό χτύπημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! H Ariana Grande εν αγνοία της έσωσε εκατοντάδες ζωές από το τρομοκρατικό κτύπημα στο Manchester

Στην συναυλία One Love, που ήταν αφιερωμένη σε όλα τα θύματα του Manchester Arena, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και οι Coldplay, Τζάστιν Μπίμπερ και Κέιτι Πέρι.

Το συμβούλιο της πόλης του Μάντσεστερ προσπαθεί να ανταμείψει όσους συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκινητικό: Η Αριάνα Γκράντε θα πληρώσει τις κηδείες των 22 θυμάτων του Μάντσεστερ – Είναι ακόμα σοκαρισμένη

Ο αρχηγός του συμβουλίου, Sir Richard Leese δήλωσε στο BBC πως «νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσουμε τους τρόπους με τους οποίους αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε αυτούς που κάνουν έμπρακτες συνεισφορές στην ζωή και την επιτυχία της πόλης μας».

«Είμαστε όλοι εξαιρετικά περήφανοι για τον συμπονετικό τρόπο με τον οποίο η πόλη και όλοι όσοι σχετίζονται με αυτήν, απάντησε στα τραγικά γεγονότα της 22 Μαΐου. Δηλαδή, με αγάπη και κουράγιο και όχι με μίσος και φόβο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 60 τραυματίες - VIDEO

Κύπριος φοιτητής του Μάντσεστερ περιγράφει την νύκτα τρόμου – Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες συμπατριώτες μας - VIDEO

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Σε κινητοποίηση οι κάτοικοι ανοίγουν τα σπίτια τους σε τραυματίες – Δωρεάν ταξί για μεταφορά ανθρώπων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ​

To ISIS γιορτάζει την αιματηρή επίθεση στο Μάντσεστερ και παροτρύνει για νέες

Σοκαρισμένη η Ariana Grande μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στην συναυλία της! Τι δήλωσε;

Από iEfimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top