ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ και Σπανός ανακοίνωσαν και επίσημα το τέλος – Προέκυψαν διαφορές που δεν γεφυρώνονταν – Πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε χαμογελαστός - VIDEO

ΑΚΕΛ και Σπανός ανακοίνωσαν και επίσημα το τέλος – Προέκυψαν διαφορές που δεν γεφυρώνονταν – Πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε χαμογελαστός  - VIDEO

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Μάικ Σπανός ανακοίνωσαν το απόγευμα της Πέμπτης 15/6 σε κοινή διάσκεψη Τύπου τον τερματισμό της συνεργασίας τους για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Πτου ξανά από την αρχή για Προεδρικές - Τα ονόματα που παίζουν μετά το διαζύγιο με Σπανό

Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, είπε ότι με τον κ. Σπανό καταρχήν συμφωνήσαμε στο Κυπριακό και σε βασικά κοινωνικοοικονομικά θέματα. Επεκτείνοντας τη συζήτηση και επιχειρώντας να ολοκληρώσουμε και να συγκεκριμενοποιήσουμε το πλαίσιο της συμφωνίας μας, φάνηκε ότι υπήρχαν ζητήματα στα οποία οι προσεγγίσεις μας ήταν τέτοιες που δεν μας επέτρεψαν να καταλήξουμε στο αμοιβαία αποδεχτό αποτέλεσμα».
 
«Με εντιμότητα και ειλικρίνεια όπως αρχίσαμε το διάλογο, αποφασίσαμε από κοινού να τον τερματίσουμε» δήλωσε.

Εκτός Προεδρικών ο Μιχάλης Σπανός – «Ναυάγιο» στη συνεργασία ΑΚΕΛ - Σπανού
 
Ο Μάικ Σπάνος δήλωσε από πλευράς του ότι «δυστυχώς στην προσπάθεια να εξειδικεύσουμε τη συμφωνία φάνηκε ότι υπήρχαν ζητήματα στα οποία είχαμε διαφορετικές προσεγγίσεις, με αποτέλεσμα να μην καταλήξουμε. Από κοινού αποφασίσαμε να τερματίσουμε την προσπάθειά μας».

Στη συνέχεια ο κ. Σπανός εξήλθε από τα γραφεία του ΑΚΕΛ και ευδιάθετος κατευθύνθηκε προς το όχημα του και έτσι το «σύντομο φλερτ» έλαβε τέλος.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top