ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: 11 μέρες μέσα και δεν του λένε τι έχει – Αγνώριστο το δεξί του πόδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: 11 μέρες μέσα και δεν του λένε τι έχει – Αγνώριστο το δεξί του πόδι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με φρικτούς πόνους νοσηλεύεται 65χρονος άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, χωρίς ακόμη να λάβει ξεκάθαρη απάντηση για το τι έχει.

Του Μιχάλη Μενελάου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τις 8/6 νοσηλεύεται 65χρονος άνδρας ο οποίος παρουσίασε αυξημένο πυρετό και φούσκωμα στο δεξί του πόδι.

Η κατάσταση του ποδιού του 65χρονου Ν.Κ., χειροτέρεψε μετά από λίγες μέρες, καθώς παρουσιάστηκαν φουσκαλίδες στο δέρμα του, οι οποίες στη συνέχεια «έσπασαν» με αποτέλεσμα να ανοίξουν πολλές πληγές στο πόδι του.

Όπως εξήγησε η θυγατέρα του 65χρονου άνδρα, Ε.Κ., όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης 7/6 με ξημερώματα της Πέμπτης 8/6, όπου ο πατέρας της «ψηνόταν» στον πυρετό και το πόδι του είχε φουσκώσει υπερβολικά «σαν να ήταν έτοιμο να ‘κρεπάρει’». 

Τον 65χρονο άνδρα μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ασθενοφόρο, με τους επί καθήκοντι ιατρούς να του βάζουν ορούς.

Σύμφωνα με την Ε.Κ., το πόδι του πατέρα της φούσκωσε περισσότερο από το σύνηθες, κοκκίνησε και μολύνθηκε, ενώ στη συνέχεια έβγαλε πάνω του φουσκαλίδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 65χρονος άνδρας υπέστη το 2011, έμφραγμα και έκτοτε το δεξί πόδι του παρουσιάζει φούσκωμα.

Το βράδυ του Σαββάτου 10/6, ιατρός που επισκέφτηκε τον 65χρονο άνδρα, του αφαίρεσε τους ορούς και φώναζε στο προσωπικό πως «θέλει κάλλιο ο άνθρωπος και όχι ορούς». «Κάθε τέσσερις ώρες του δίνουν παυσίπονα και αντιβιώσεις», ανέφερε η κόρη του 65χρονου Ν.Κ.

«Ακόμη δεν γνωρίζουν από πού προήλθε και έχει προχωρήσει το πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Ε.Κ., η οποία κάνει λόγο για «πειράματα» των ιατρών πάνω στον ταλαιπωρημένο πατέρα της χωρίς να τους δίνουν μια ξεκάθαρη εξήγηση, τι προκάλεσε αυτή την αντίδραση στο σώμα του.

«Κάνουν αναλύσεις και δεν του βρίσκουν τίποτα, το μόνο που μου είπαν είναι πως είναι από μύκητες των νυχιών του ποδιού».

Πέραν του γεγονότος πως δεν γνωρίζουν ακόμη ξεκάθαρα το τι συνέβη στον 65χρονο πατέρα της, η κυρία Ε.Κ. αναφέρει πως πολλές φορές ο πατέρας της χτυπά το κουδούνι και δεν τον εξυπηρετούν.

Όπως μας ανέφερε η Ε.Κ., η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες αλλά είναι γεμάτος πληγές.

Η κατάσταση της υγείας του, όπως μας περιγράφει η κόρη του, είναι τόσο σοβαρή που στην τουαλέτα πάει μετά δυσκολίας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top