ΠΑΦΟΣ: Δεχόταν απειλές κατά της ζωής του ο ανήλικος – Χρωστούσε σε βαποράκια 1,800 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Δεχόταν απειλές κατά της ζωής του ο ανήλικος – Χρωστούσε σε βαποράκια 1,800 ευρώ

Δύο 17χρονοι, ένας 16χρονος και ένας 22χρονος, συνελήφθησαν την Πέμπτη 22/06 σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, 19χρονη μετέβηκε την Πέμπτη 22/06 στα Γραφεία της ΥΚΑΝ στην Πάφο συνοδευόμενη από τον 16χρονο αδελφό της και τον πατέρα της και ανάφερε ότι είχε δεχθεί απειλές μέσω τηλεφώνου τόσο η ίδια όσο και ο αδελφός της, αφού ο τελευταίος, σύμφωνα με την 19χρονη, φέρεται να χρωστά 1,800 ευρώ από αγοραπωλησία ναρκωτικών. 

Ο 20χρονος και 16χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα διήμερης κράτησής τους, ενώ οι δύο 17χρονοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου το πρωί του Σαββάτου 24/06.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.