ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μεγάλες ευθύνες του Δώνη και ένα ΑΠΟΕΛ στην εντατική!

Οι μεγάλες ευθύνες του Δώνη και ένα ΑΠΟΕΛ στην εντατική!

Ο Κυριάκος Αποστόλου παρακολούθησε για ακόμη μία φορά τον ΑΠΟΕΛ και καταθέτει την άποψη του για τη «μάχη» απέναντι στον ηρωικό Εθνικό Άχνας των χιλίων προβλημάτων και του εμπάργκο στις μεταγραφικές κινήσεις. Με αυτή την ομάδα «στραβοπάτησαν» οι «πορτοκαλί» που δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου…

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Ναι, ο ΑΠΟΕΛ μαστίζεται από τραυματισμούς και πολλές άτυχες στιγμές στο ρόστερ του, ωστόσο, ότι και να έχεις, οι «γκέλες» απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για επιβίωση  απαγορεύονται όταν είσαι ο πρωταθλητής Κύπρου. Με όλον τον σεβασμό στην ομάδα του Εθνικού Άχνας, αλλά έτσι είναι τα… «πράγματα». Η σημερινή (28/10) ομάδα που αντιμετώπισαν οι «πορτοκαλί» έχει να αντιμετωπίσει το εμπάργκο, έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες, αφού της έφυγαν οι Ζελάγια, Χατζηβασίλης και Κατσιαράβα, δίχως να υπάρξει προσθήκη. Με τους Παπαγεωργίου και Κιπιάνι έκανε ένα ποδοσφαιρικό «θαύμα».

Το σύνολο του Δώνη έδειξε για ακόμη μία φορά την κάκιστη συμπεριφορά του εντός γηπέδου, την αστοχία του, και την φλυαρία του, αφού χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο, με τον Μίκαελ Ποτέ να είναι ο μόνος που «μάτωνε» τη φανέλα. Και να φανταστείτε, πως υπήρχαν φήμες ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν υπολογίζεται, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Πλέον, δεν υπάρχουν δικαιολογίες… Λάθος επιλογές του καλοκαιριού; Ίσως… Το θέμα είναι πως τις διαχειρίζεται ο Γιώργος Δώνης που έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτηση του. Είναι αλήθεια ότι τον στηρίζουν; Θα δείξει! Πάντως, με το δίκιο του να είναι «σκασμένος». Μπορεί να έκανε λάθη, αλλά και οι ποδοσφαιριστές δεν περνούν στο απυρόβλητο. Μάλλον, οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ δε βοήθησαν, μιας και δε γνωρίζουν πολλοί τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του πρωταθλητή της Κύπρου, και μίας ομάδας που αγωνίζεται στους ομίλους του Champions League.

Αλήθεια, ο κόσμος δε δικαιούται να… «κράζει»; Ο «αρχάγγελος» δείχνει και είναι «άρρωστος», το θέμα είναι να συνέλθει όσο προλαβαίνει! Η Πάφος δε θα παραδοθεί, ούτε η Ντόρτμουντ θα «κάτσει» να σκεφτεί τα αρνητικά αποτελέσματα στη Bundesliga! Όλοι τους, έχουν πρόθεση να «χτυπήσουν» τον ΑΠΟΕΛ, διότι σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν ένας… οργανισμός βρίσκεται στην «εντατική», οι αντίπαλοι θέλουν να τα τραβήξουν τα «καλώδια» αποσύνδεσης με το οξυγόνο! Το σημείο οριακό… προλαβαίνει το τρένο;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top