ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ουσία είναι να «πιστώσει» τον… κυανόλευκο λογαριασμό (γράφημα ενδεκάδας)

Η ουσία είναι να «πιστώσει» τον… κυανόλευκο λογαριασμό (γράφημα ενδεκάδας)

Εκεί που δεν το περίμεναν… απέφυγαν την αγωνιστική υποχρέωση που είχαν μεσοβδόμαδα. Όχι πως ήθελαν να μεταφερθεί σε τρεις μήνες το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι αναγκασμένοι να συμβιβαστούν με την πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα τρέχει και σήμερα έχουν το παιχνίδι με τη Δόξα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Τσίρειο. Για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, είναι μόλις το έβδομο παιχνίδι στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Η ουσία είναι το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή να βρει τον τρόπο να «πιστώσει» άλλο ένα τρίποντο στον λογαριασμό της ομάδας. Γνωρίζουν ότι η Δόξα είναι μια ομάδα που τη μια εβδομάδα βγάζει φωτιές και την άλλη ο προπονητής της κάνει ροτέισιον και δεν εκπέμπει τόσο γεμάτη εικόνα. Όσο καλή κι αν παρουσιαστεί η ομάδα της Κατωκοπιάς, η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται από την απόδοση που θα «πιάσει» ο Απόλλωνας. Σε τέτοιου είδους παιχνίδι, σημαντικό κλειδί για την ομάδα που είναι φαβορί, είναι να βρεί τον τρόπο να σκοράρει από νωρίς.

Δεν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Αυγουστή, για να προβλέψουμε ακριβώς ποιους παίχτες θα ξεκινήσει σήμερα, με δεδομένο ότι σε 4 μέρες έχει τον ευρωπαικό αγώνα με την Αταλάντα στο ΓΣΠ. Δεν  μπορούμε  να αποκλείσουμε την πιθανότητα να ξεκινήσει τους ένδεκα που… ετοιμάστηκαν για να ξεκινήσουν τον αγώνα της τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν οι Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Γιώργος Βασιλείου, Γιούστε, Ρομπέρζ, Άλεφ, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Γιάκολις, Σκέμπρι και Μάγκλιτσα. Τον Φώτη Παπουλή δεν τον είχε συμπεριλάβει στην ενδεκάδα του αναβληθέντα αγώνα, επειδή είχε παίξει τρεις μέρες νωρίτερα στο ματς με τον Άρη.  Βασικά δεν ήθελε να τον «φορτώσει» με δυο 90λεπτα, μέσα σε διάστημα τριών ημερών, επειδή επέστρεψε στην επίσημη δράση μετά από 5 μήνες. Υπάρχει πιθανότητα τον Ελλαδίτη άσο να τον ξεκινήσει σήμερα, αφήνοντας έξω ένα εκ των Γιάκολις, Σκέμπρι.

Ο Ζάντερ Σαντάνα, μάλλον θα έμενε ξανά εκτός αποστολής, το ίδιο και ο Ρουμάνος Πιτσιάν.

Με τον Άρη πήγαν κάτι παραπάνω περίπου 3,5 χιλιάδες στη δυτική του Τσιρείου. Περίπου τόσοι θα είναι και σήμερα. Παρότι η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, εκτιμούμε μόνο σε παιχνίδια ντέρμπι, θα γεμίζει εντελώς η δυτική.

Μετά απ’ αυτό που έγινε με τον ΑΠΟΕΛ, όπου η καταρρακτώδης βροχή κατέστησε σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και οδήγησε στην αναβολή του αγώνα, οι οπαδοί του Απόλλωνα κοιτάζουν και τις προβλέψεις των μετεωρολόγων ενόψει Αταλάντα. Αν οι προβλέψεις μιλούν για έντονες βροχές, ενδεχομένως κάποιοι να κάτσουν σπίτι τους, μπας και δεν διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Πέμπτη παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top