ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα πραγματικά συναρπαστικό πρωτάθλημα (Βαθμολογία, πρόγραμμα, σκόρερς)

Ένα πραγματικά συναρπαστικό πρωτάθλημα (Βαθμολογία, πρόγραμμα, σκόρερς)

Η δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος μας ολοκληρώθηκε με τα «πράγματα» να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά, αν και είναι νωρίς. Οι «μουρμούρες» στην ΑΕΚ Λάρνακας αντικαταστάθηκαν από συνεχόμενα χαρμόσυνα νέα, με το καλύτερο να είναι η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου ευελπιστεί να παραμείνει έως το τέλος του «μαραθωνίου» και να αφήσει πίσω τον… «εφιάλτη» των δύο σεζόν που πέρασαν στην… ιστορία!

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου

Αν και αρκετές ομάδες έχουν λιγότερα ματς, οι δύο πρώτοι έχουν συμπληρώσει τα απαιτούμενα για να έχουμε μία καλή «εικόνα»! Το σύνολο του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει πίσω του μία ομάδα ιστορική που συναρπάζει. Η Ανόρθωση όσο περνάει ο καιρός αφήνει ξεκάθαρα μηνύματα. Πρώτον, ότι δεν αποτελεί «φωτοβολίδα» και δεύτερον ότι σκοράρει λίγο, αλλά σε καίρια σημεία! Και αυτή την εβδομάδα, σημείωσε τέρμα στο τέλος, βυθίζοντας την Ομόνοια στην έκτη θέση και στα «θέματα» της.

Τρίτη και εξαιρετική η Πάφος του Λούκα Έλσνερ που αρκετοί τον προόριζαν πριν αρχίσει η χρονιά, ως το πρώτο φαβορί για ταμείο ανεργίας. Τελικά, όλοι πήγαν στον ωραίο τους «κουβά». Το «καμάρι» της Πάφου εάν έπαιρνε το τρίποντο επί του Άρη Λεμεσού, θα ήταν υποψήφιο για κορυφή, διότι έχει και ένα ματς λιγότερο. Σε αυτή τη κατάσταση βρίσκεται και η κυνική ΑΕΛ του Φερνάντο Σάντος… συγγνώμη, του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

«Εικονικά» πέμπτος ο Απόλλωνας που έχει τρία ματς λιγότερα. Προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς του, αλλά και στους φιλάθλους γενικότερα. Το βάθος πάγκου βοηθάει τον Σωφρόνη να παίρνει αποτελέσματα σε Ελλάδα και Europa League. Θα κάνει το απόλυτο στα παιχνίδια που λείπουν για να «ακουμπήσει» κορυφή;

Απογοητευτικός αλλά όχι ξεγραμμένος ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, με τους «πορτοκαλί» να έχουν τρία τεστ λιγότερα… «Εμπάργκο» στους πικρόχολους κάνει ο «μαχητικός» Ολυμπιακός Λευκωσίας, ενώ η Δόξα συνεχίζει τις «υψηλές» πτήσεις, παρόλο τα άτυχα αποτελέσματα. Δέκατος ο Ερμής που όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει, μιας και έχει καλό ρόστερ, ενώ η Αλκή δείχνει να ξεφουσκώνει!

Σωτήρας ο Χριστόπουλος του Άρη που συμμάζεψε ένα «τσίρκο», ούτε Άχνα δε βγάζει ο Εθνικός, ενώ η Νέα Σαλαμίνα δε παίρνει τρίποντο ούτε με τάμα του… Σάββα!

Ενδιαφέρουσα η συνέχεια στον «μαραθώνιο», εκεί που ο Τολεμές προσφέρει «παστέλια» γαλλικά, δέκα για την ακρίβεια. Πάρε-πάρε…

Στην επόμενη αγωνιστική έχουμε μία «ντερμπάρα» μεταξύ των δύο πιο θεαματικών ομάδων. ΑΕΚ και Απόλλωνας δοκιμάζονται στην ΑΕΚ Αρένα, ενώ το ενδιαφέρον πέφτει και στη «μονομαχία» του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο. Η «κυρία» υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ενώ η Νέα Σαλαμίνα αναζητά νίκη απέναντι σε «φτεροπόδαρους»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top