LIFESTYLE

Η απάντηση-καταπέλτης της Κύπριας Marirose στον Βασάλο: «Τον περίμενα 5 μήνες. Ήταν ένα καλοστημένο κόλπο για να πάρει ψήφους από την Κύπρο» VIDEO

Η απάντηση-καταπέλτης της Κύπριας Marirose στον Βασάλο: «Τον περίμενα 5 μήνες. Ήταν ένα καλοστημένο κόλπο για να πάρει ψήφους από την Κύπρο» VIDEO

Η Μαρί Ρόουζ απάντησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, που συμμετείχε στο surviror, μέσω της εκπομπής του Έψιλον La Biri Biri, ο οποίος είπε στην Ελεονόρα Μελέτη ότι «ελεύθερος μπήκε στο Survivor και δεν ξέρω πως προέκυψε να έχω δύο σχέσεις».

Διαβάστε επίσης: Έξαλλη η πρώην κοπέλα του Βασάλου μετά τις δηλώσεις του που την εκθέτουν – «Μέχρι το τελευταία βράδυ ήμασταν μαζί, ντροπή του…» Η Μαρίροούς ήταν καταπέλτης... και τι δεν είπε στην εκπομπή της Λαμπίρη! «Δεν είπα ότι είμαι η κοπέλα του, αλλά ότι ήμουν η δικαιούχος για το έπαθλο επικοινωνίας, τον περίμενα γιατί αυτός μου το ζήτησε να τον περιμένω» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Από τις δηλώσεις του είναι λες και δεν γνωρίζει εμένα ούτε την πρώην του, απ’ ότι φαίνεται... δεν το βρίσκω σωστό και μιλάω για την πρώην του. Η Βασιλική ήταν πρώην του και ξέρω ότι είχαν χωρίσει» Τόνισε ότι με τον Κωνσταντίνο ήρθαν πιο κοντά, σε πιο στενή επαφή λίγο πριν το Survivor, και της ζήτησε να τον περιμένει. «Αυτό που είπε ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα είναι λάθος του γιατί τα μηνύματά του δείχνουν ότι έχει δώσει δικαίωμα. Τον περίμενα πέντε μήνες»! Μάλιστα είπε ότι την Τετάρτη 6/7 προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του αλλά δεν ήταν εφικτό καθώς άλλος χειρίζεται το κινητό του. Είπε ότι όλο αυτό που έγινε από την μεριά του Βασάλου ενδέχεται να ήταν ένα καλοστημένο κόλπο, ώστε να ξεκινήσει μια «σχέση» με Κύπρια ώστε να παίρνει και πολλούς ψήφους από το νησί μας, υποστηρίζοντας ότι οι Κύπριοι έχουν στηρίξει και τον Κωνσταντίνο στο Survivor. Ανέφερε πως αυτό που είχε με τον Κωνσαντίνο Βασάλο δεν ήταν σχέση της μιας βραδιάς και όλο αυτό την έχει στεναχωρήσει και την έχει απογοητεύσει ενώ δεν τον κρύβει πως περίμενε διαφορετική αντιμετώπιση από τον παίκτη του Survivor. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top