Συνεχίζει τις επαφές ο ΓΓ του ΟΗΕ μετά το γεύμα εργασίας στον Κραν Μοντάνα

Συνεχίζει τις επαφές ο ΓΓ του ΟΗΕ μετά το γεύμα εργασίας στον Κραν Μοντάνα

Νέο γύρο επαφών με τις εγγυήτριες δυνάμεις, αλλά και τους εκπροσώπους της ΕΕ, αναμένεται να έχει ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, μετά την ολοκλήρωση του γεύματος εργασίας, που ξεκίνησε στις 14.45της Πέμπτης 6/7 (ώρα Κύπρου).

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μεταξύ των ωρών 19.30 και 21.00, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσωπειών. Ακολούθως, ο επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού θα έχει κοινή συνάντηση με τους δύο ηγέτες, που αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά (μέχρι τις 21.30). Θα ακολουθήσει δείπνο με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων στη Διάσκεψη για την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.