LIFESTYLE

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν έβγαλε λεφτά από το Μπρουσκο! Αποκάλυψε το λάθος του!

Ο Αντρέας Γεωργίου δεν έβγαλε λεφτά από το Μπρουσκο! Αποκάλυψε το λάθος του!

Η σειρά μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 που ολοκληρώθηκε μόλις την περασμένη βδομάδα ύστερα από 4 συναπτά έτη προβολής  και ρεκόρ τηλεθεάσεων και κάποιος θα έλεγε ότι ο παραγωγός - σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της είδε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να γεμίζουν...

Το Μπρουσκο γνώρισε τεράστια διεθνή απήχηση και επιτυχία, με την απόκτηση των δικαιωμάτων προβολής της από δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Προβλήθηκε σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική κατακτώντας διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Η Ουκρανία, η Εσθονία, η Σλοβενία, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, η Ουρουγουάη, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, ο  Παναμάς και η Χιλή είναι μερικές μόνο από τις χώρες που πρόβαλαν την αγαπημένη σειρά, ενώ τα δικαιώματα προβολής της σειράς μεταπωλήθηκαν σε άλλες χώρες. Και όμως ο Αντρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του σύμφωνα με τις δηλώσεις του ηθοποιού δεν γέμισε τις τράπεζες με λεφτά. Όπως δήλωσε: "Δεν έχω βγάλει χρήμτα, γιατό όταν πρωτοήρθα στο κανάλι και έδωσα τα χέρια με τον κ. Λάτσιο, μου δεσμέυτηκε ότι θα έχω τα καλύτερα.Όταν λοιπόν ξεκίνησαν οι πωλήσεις στο εξωτερικό δεν ζητήσαμε τίποτα από όλα αυτά. Και θέλω να το πω αυτό, γιατί πολλοί νομίζουν ότι βγάλαμε πολλά χρήματα".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top