ΠΑΡΑ-THEMA

«Θύμωσε» με τους δημοσιογράφους ο Κασουλίδης - «Ε καλάν τζιαί εσείς έπρεπε να κάμετε εκατό ερωτήσεις;» - VIDEO

«Θύμωσε» με τους δημοσιογράφους ο Κασουλίδης - «Ε καλάν τζιαί εσείς έπρεπε να κάμετε εκατό ερωτήσεις;» - VIDEO

«Ενοχλημένος» εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Γιαννάκης Κασουλίδης καθώς οι δημοσιογράφοι δεν «επέτρεψαν» στον Νίκο Κοτζιά να προβεί σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο.

Του Μιχάλη Μενελάου Οι υπουργοί της Ελλάδας και της Κύπρου, προέβησαν σε δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτης 18/7, για τις εξελίξεις στο Κραν Μοντανά. Κατά την έναρξη της συνέντευξης Τύπου των δυο υπουργών, εμφανίζεται ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, να «κατσαδιάζει» τους δημοσιογράφους που καθυστερούσαν τις δηλώσεις του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου με τις ερωτήσεις τους και δεν «επέτρεψαν» στον Έλληνα υπουργό να προβεί σε δηλώσεις μόλις εξήλθε της συνεδρίας του Εθνικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Τρίτης. Ο Έλληνας υπουργός, ενώ περίμενε τις δηλώσεις του κυρίου Νεοφύτου να ολοκληρωθούν, αναγκάστηκε στη συνέχεια να αποχωρήσει καθώς ήταν προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κύπριο ομόλογό του στο Υπουργείο Εξωτερικών. Ο κύριος Κασουλίδης, εμφανίζεται να λέει στους συνάδελφους «ε καλά τζιαί εσείς έπρεπε να κάμετε εκατό ερωτήσεις», για να προσθέσει χαριτολογώντας πως είναι χαρά του να φιλοξενεί στο υπουργείο Εξωτερικών την διάσκεψη Τύπου του ομόλογού του. Μια ευκαιρία που όπως ο ίδιος είπε του έδωσαν οι δημοσιογράφοι. Συγκεκριμένα είπε: «εμένα είναι μεγάλη μου χαρά που φιλοξενώ εδώ στο Υπουργείο Εξωτερικών τον αδελφό υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος, τον κύριο Κοτζιά, και ακόμα μεγαλύτερη χαρά γιατί μου δώσατε εσείς την ευκαιρία να φιλοξενώ εδώ και την δημοσιογραφική του διάσκεψη παρά στην έξοδο του Προεδρικού». Δείτε το βίντεο:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top