ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τα νεότερα για την κατάσταση του 15χρονου που ήταν διασωληνωμένος - Βγήκε από τον αναπνευστήρα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τα νεότερα για την κατάσταση του 15χρονου που ήταν διασωληνωμένος - Βγήκε από τον αναπνευστήρα

Γλύτωσε τα χειρότερα ο 15χρονος από την Τερσεφάνου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας (17/07) στην κεντρική λεωφόρο του Κιτίου.

Του Φάνη Μακρίδη Ο ανήλικος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού (τύπου μότο κρος), αποσυνδέθηκε από τον αναπνευστήρα. Εδώ να σημειωθεί ότι μετά το σοβαρό τροχαίο είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο Γ. Ν. Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ο 15 χρονος είχε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, εσωτερική αιμορραγία και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Από τα ξημερώματα ήταν στην Εντατική Μονάδα του Γ. Ν. Της πρωτεύουσας. Όπως πληροφορούμαστε, πλέον όχι μόνο έχει αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα, αλλά έχει μιλήσει κιόλας, δείγμα ότι πέρασε ανώδυνα τις πρώτες κρίσιμες ώρες μετά τους τραυματισμούς του. Ο 15χρονος, όπως έχουμε σημειώσει, είχε κράνος ασφαλείας ωστόσο δεν το φορούσε. Αυτό βρέθηκε στη σκηνή του τροχαίου χωρίς να έχει σημάδια πρόσκρουσης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Πικρές αλήθειες για το τροχαίο που έστειλε τον 15χρονο στην εντατική – Οδηγούσε μοτοσικλέτα off road ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό τροχαίο με 15χρονο – Κρίσιμα στην Εντατική- Συνελήφθη ο άλλος οδηγός

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top