ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προτάσεις από Κύπρο! Ομάδα έκπληξη για Παπαδόπουλο

Προτάσεις από Κύπρο! Ομάδα έκπληξη για Παπαδόπουλο

> style="text-align: justify"> >

Δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει ακόμα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παρότι στα 35 του χρόνια, αφού στα χέρια του έχει πολλές προτάσεις από Super League και όχι μόνο. Η πιο ενδιαφέρουσα, ωστόσο, αποτελεί… έκπληξη!

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα στην Πορτογαλία το 2004 έκανε μέτρια σεζόν πέρσι με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Παρόλα αυτά πιστεύει πως έχει ακόμα ενέργεια και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον μία χρονιά ακόμα.

Στα χέρια του υπάρχουν προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο, όμως η… καλύτερη μέχρι στιγμής προέρχεται από την Football League και συγκεκριμένα τα… Τρίκαλα!

Οι Θεσσαλοί έχουν μεγάλες βλέψεις για την ερχόμενη περίοδο και πιστεύουν πως στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου, θα βρουν τον ηγέτη που τους λείπει.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top