Ο «Ντόμπρα» έχει λόγο! Ο πρώην παικταράς κυπριακών ομάδων τι να βλέπει άραγε (photo)

Ο «Ντόμπρα» έχει λόγο! Ο πρώην παικταράς κυπριακών ομάδων τι να βλέπει άραγε (photo)

Στο Τσίρειο Στάδιο και στα επίσημα θεωρεία της δυτικής κερκίδας βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανόρθωσης, Εθνικού Άχνας, ο Πρέντρακ Οτσόκολιτς.

Φυσικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνος. Έχει συντροφιά το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Οι δύο άνδρες παρακολουθούν τον αγώνα μεταξύ του Άρη και της Ομόνοιας.

Από ότι έμαθε η στήλη ο Οτσόκολιτς είναι στην Κύπρο αυτές τις μέρες για διακοπές και από τη στιγμή που είχε την ευκαιρία για να δει παιχνίδι δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Ο «Ντόμπρα» σίγουρα θα έχει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους Κύπριους παίκτες που θα αγωνιστούν στο παιχνίδι για να τα μεταφέρει στον προπονητή της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Μπεν Σιμόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE