ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα νέα από την μετεωρολογική υπηρεσία! Αλλάζει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Ευχάριστα νέα από την μετεωρολογική υπηρεσία! Αλλάζει η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Μάλλον ως ευχάριστα μπορούν να χαρακτηρισθούν τα νέα από την μετεωρολογική υπηρεσία η οποία προβλέπει ότι εντός της εβδομάδας θα σημειωθεί έστω και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο συγκεκριμένα το δελτίο αναφέρει: Το απόγευμα της Τρίτης 15/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4  με 5 μποφόρ. Παροδικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5  με 6  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί γενικά ασθενείς, 3  μποφόρ,  και παροδικά αρχικά μέχρι μέτριοι, 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  στα ψηλότερα ορεινά. Tην Τετάρτη 16/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3  μποφόρ,  και αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4  μποφόρ,  και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4  με 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37  βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33  στα παράλια και στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη,  την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top