ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις στο κορμί του 38χρονου που απεβίωσε στις Θαλάσσιες Σπηλιές

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις στο κορμί του 38χρονου που απεβίωσε στις Θαλάσσιες Σπηλιές

Οι αρχικές ενδείξεις για τον 38χρονο Βούλγαρο που βρέθηκε νεκρός γύρω στις 12:00 το μεσημέρι (15/08) στην περιοχή Θαλάσσιες Σπηλιές του Κάβο Γκρέκο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

Χαρακτηριστικά να σημειώσουμε ότι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις. Ο 38χρονος οικονομικός μετανάστης έκανε ελεύθερη κατάδυση με μάσκα στην περιοχή και σε κάποια στιγμή εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην επιφάνεια του νερού. Αμέσως ομοεθνής του που βρισκόταν μαζί του στην περιοχή έκανε ενέργειες και μαζί με τη βοήθεια άλλων ατόμων τον έβγαλαν στην ακτή. Εκεί προσπάθησαν να του παράσχουν τις Πρώτες Βοήθειες μαζί με μέλη της πυροσβεστικής που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο. Ωστόσο, ο 38χρονος δεν ανταποκρινόταν. Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Η νεκροτομή θα γίνει την Τετάρτη (16/08) από την Αγγελική Παπέττα. Η νεκροψία αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 38χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top