Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται: «Είμαι εθισμένος στον τζόγο. Αυτή τη στιγμή είμαι χαμένος, αλλά…»

Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής παραδέχεται: «Είμαι εθισμένος στον τζόγο. Αυτή τη στιγμή είμαι χαμένος, αλλά…»

Σε μία ειλικρινή εξομολόγηση, σαν αυτές που κατά καιρούς κάνει, προχώρησε ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές, που μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στον τζόγο.

«Είμαι εθισμένος στον τζόγο και στο τσιγάρο», λέει, στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος είχε αναφερθεί πρώτη φορά στον εθισμό του πριν από περίπου ένα χρόνο και, μάλιστα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπως προσθέτει, δεν πάει στο καζίνο, αλλά παίζει πόκερ και διαδικτυακό στοίχημα, ενώ παραδέχεται πως έχει χάσει αρκετά χρήματα. «Γενικά, έχω κερδίσει κι έχω χάσει μεγάλα ποσά. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαμένος, αλλά την έχω στημένη για να ρεφάρω. Λένε βέβαια ότι ένας Εβραίος είχε σκοτώσει το παιδί του γιατί ήθελε να ρεφάρει. Στη ζωή, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, πρέπει να ρισκάρεις. Είμαι αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, ακόμη και το ρίσκο έχει όριο. Όσο σίγουρος κι αν είσαι ότι θα διπλασιάσεις ένα ποσό, ποτέ δεν πρέπει να τα βάλεις όλα», αναφέρει  χαρακτηριστικά και καταλήγει: «δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να χάσει ένα ολόκληρο σπίτι, για παράδειγμα, στον τζόγο. Ναι, ρισκάρω, αλλά δεν κάνω απερισκεψίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE