ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Παραλίγο τραγωδία - 9μελής παρέα με πέντε παιδιά κόντεψαν να παρασυρθούν από οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Παραλίγο τραγωδία - 9μελής παρέα με πέντε παιδιά κόντεψαν να παρασυρθούν από οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άσχημη εμπειρία βίωσαν στο μονοπάτι του Τροόδους, τέσσερις ενήλικες και πέντε παιδιά, όταν οχήματα safari παραλίγο να τους παρασύρουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας- η οποία προφανώς ήταν μια από τους ενήλικες- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τέσσερις ενήλικες και πέντε παιδιά περπατούσαν στο μονοπάτι του Τροόδους, στο σημείο όπου τελειώνει το μονοπάτι και συνδέεται με χωματόδρομο, δύο οχήματα τύπου jeep πέρασαν από δίπλα τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα και όπως αναφέρει η ίδια, παραλίγο να τους παρασύρουν, ενώ τους έλουσαν και με σκόνη από το έδαφος. Στη συνέχεια πέρασε και τρίτο όχημα του ίδιου τύπου, όπου σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η παραπονούμενη, ο οδηγός του σταμάτησε και χαιρέτησε την 9μελή παρέα. Η γυναίκα, εξέφρασε το παράπονό της για τους δύο πρώτους οδηγούς, ενώ ο τρίτος της απάντησε, λέγοντας της ότι κανονικά οι οδηγίες που έχουν είναι να ελαττώνουν ταχύτητα όταν δουν πεζούς, ενώ τους ενημέρωσε ότι ακολουθούν άλλα 7 ίδιου τύπου οχήματα. Ενώ καταληκτικό σχόλιο από την παραπονούμενη ήταν ότι, είναι Κύπρος εδώ, και είναι μέχρι να σκοτωθεί κάποιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE